Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2klonların, filmi, görüşleri, saldırısı, savaşları, yıldız, ziyaretçi, ölüm

Yıldız Savaşları : Ölüm 2-Klonlar'ın Saldırısı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yıldız Savaşları : Ölüm 2-Klonlar'ın Saldırısı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Yıldız Savaşları : ölüm 2-Klonlar'ın Saldırısı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4

7

ömer aksoy

29062007 11:03:00

klonların saldırısı ize 3 ölüm hakkında fazlasıyla ipucu veriyor ayrıca görsel efekt teknikleri görülmeye değeru filmi izedikten sonra 3 filmi merakla ekleyeceksiniz

9

Cletus Cassady

20102006 23:43:00

sw de yeniliklerin sonu gelir mi çok merak ediyorum stop-motionla yeni filmlerin gelmesi gii inşallah 3 filmden sonra da yeni ir çekim tekniği çıkar da sw nin o engin literatüründen yararlanırız

peker öztürk

23092006 18:13:00

tek kelimeyle süper ir film ışın kılıçları iraz arka planda,anakin yavas yavas güçlenio ama sorumsuz kont dooku ir seferlik yendi ama yenilgisi yakın kenoi her zaman ki gii süper

tam ir SW manyaklısıyım ve koleksiyoncu sayılırım SW ile ilgili ulduğum her şeyi alırım azıları çok taktikçi olailiyor Film harika ence herkes izlesin

Grievous

22082006 1600

süper ir film

siel aşık

22082006 16:21:00

u film 4 5 6 ya nazaran süper Daha teknik daha çok droid içeriyoren koyu ir SW hastasıyım tek dünyam u en aslında ütün ölümlerini severim ama yeniler 1 2 3 yani sürükleyici

-

erkan can

18082006 01:03:00

eski filmleri harika yaharrison ford u u filmler sayesinde sevdim enkeşke eski oyuncularda yeni filmlerde oynasalardı

---------

30052006 14:49:00

u seride diğer seriler kadar muhteşem harika ve olağanüstü nitelikte olmuş en tam ir star wars hayranıyımence u film harry potterın saçma salak serilerinden daha güzel

1

ahmet yılmaz

16052006 13:32:00

fazla güzel efektleri yok eskiler daha iyiydi

9

riddiecc

06042006 08:14:00

10 yıl önceki 4-5-6 cı ölümler daha sürükleyici ve daha teknik içeriyordu fena deyil ama 6 cı son ölümün yerini tutamaz ence

-

saçma sapan ir film

murat savas

11062002 2300

çok mükemmel ir film çarpıcı etkileyici ve sürükleyici çok eğendim

Rıza

10062002 13:56:00

FİLMİN EFEKLERİ SÜPER LORD OF THE RİNGSDEN SONRA İZLEDİGİM EN İYİ FİLM MUTLAKA İZLEYİN

filim macera yönünden iraz eksik

_NoaR_

01062002 03:58:00

en u serinin fanatik ir izleyicisi olduğum için çok eyendimVizyona geldiğinden eri 2 kere gittim ve fırsat ulailirsem 1 kere daha gitmek istiyorumÇünkü görselliğin yanı sıra ana irşeyler kattığına inanıyorum dersem yalan olmazŞunu söylemek isterim u yorumu okuyacak ve izlemek isteyen kişilere izleyeceğiniz film sadece savaş konulu ir film değil içinde siyaset,ekonomi ve romantizm konuları da işlenmişZateen geçen serileri izleyenlerde episode2 nin romantizm ağırlıklı ir konusu olacağınıda iliyorlardı ve yapılacak tek eleştiri romantizim temesı izim çok eklediğimiz u ölümü çok doldurmuş ama ence fena olmamışIsrarla tavsiye ederimİyi seyirler

1

erk

24052002 01:26:00

Filmin 2 yarısının ortasında çıktım Acayip kötü

9

Yasir Muhammed Pamuksuz

21052002 19:29:00

Aslında çok mu üyütülüyor ilmiyorum , azen düşünüyorumdaStar Wars serisi herkesin gözünde değil ama çoğu star wars tutkunları için tamamiyle ir efsane onlar içiniraz da olsa Aynı şey enim içinde geçerli diyeilirimİşte yaklaşık 3 yıl kadar önce Star Wars Episode I : Phantom Menace filmine giderken üyük umutlar vardı içimdeYıllar sonra Efsanenin devamı desekte Hikayenin öncesini anlatan Episode I ' i ende aylar öncesinden ekliyordumAma üyük ir hayal kırıklığına uğramıştım diğer Star Wars fanatikleri giiFilmden çıktıktan sonra ne kadar iyi güzeldi hoştu desekte hevesimiz kursağımızda kalmıştıİşte Episode II 1Filmin Hayal kırıklığının gölgesinde Sinemalarda gösterime girdi,nerdeyse Tüm DünyadaTaiki Film vizyona girmesiyle çok iyi hasılat yaptı ama Episode I de çok iyi ir hasılat yapmıştı hatta nerdeyse Tüm Dünyada toplam hasılatı 1 Milyar Dolara yaklaşmıştı ama Hiçir Star Wars fanatiğini tatmin etmemişti hatta yerden yere vurulmuş filmin 12-15 yaş gruuna hitap ettiği söylentileri dolaşıyordu heryerdeEpisode II 16 Mayıs ta Türkiyede de dahil irçok Dünya ülkesinde vizyona girdien de vizyona girdiği an 1filmden ne kadar da olsa ir hayal kırıklığı olsada u filmi kaçıramazdımFilmin giriş sahnesi iraz 5Elementteki sahneleri andırsada tempolu ir girişle aşladıFakat u sahneden sonra Filmin Ara verilmesine kadar geçen sürede üyük ir durgunluk vardıAslında u sahneler 3filme altyapı olarak hazırlanmada düşünülmüşsede yinede acaa u filmde ir Episode I vakası mı diye düşünmeden edemedimFakat Ara dan sonra film hızlanan ir tempoyla Filmin Finaline kadar izi yanıldığımızın farkına vardırdı hatta sanki izi gücendirircesine Episode I in öcünü almak istercesine Muhteşem sahneler Jedi larla rootların dövüş sahnesi,Klonlarla Rootların savaşı ve Yoda ile Kont Dooku nun Işın Kılıcı resitalini muhteşem görüntü efektleri ve ses ile irleştiğinde ortaya çıkan sonuç inanılmazu filmi Kopya CD de izleyenler çok şey kaçırıyorlar,izleyeceklerede hiç izlemesinler daha iyi enceundan sonra herhalde ir 3 yıl ekleyeceğiz Episode III ü serinin elkide kilit filmini izlemek içinŞimdilik en onu eklerken siz Star Wars Episode II : Attack of the Clones filmine gidin izleyin,izlerken gerçekten üyük ir zevk alcaksınız hatta ir an ışın kılıcınız olsa çekip siz de maceraya atılıp savaşacaksınızİzleyecek olanlara İyi Seyirler,izleyenlerede 3filmi eklerken saır diliyorum , Güç Sizinle Olsun !

ahmet gökhan memük

20052002 1100

çok iyi film

9

iyiydi daha u gün izleim ve görsellik açısından çok harikaydı ama konuşmalar iraz eksik kalmış gii en izlenmesin kesinlikle tavsiye ediyorum zaten dizisini izlemiş kişiler kaçırmaz

S

2
3
4

Yıldız Savaşları ölüm III: Sithin İntikamı
Aksiyon, Fantastik

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
Aksiyon, Macera

Star Wars: Klon Savaşları
Animasyon, Aksiyon

Yıldız Savaşları
Aksiyon, ilim Kurgu

Yıldız Savaşları ölüm III: Sithin İntikamı
Aksiyon, Fantastik

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
Aksiyon, Macera

Star Wars: Klon Savaşları
Animasyon, Aksiyon

Yıldız Savaşları
Aksiyon, ilim Kurgu

Sıcak

Yalanlar Üstüne
Dram

Afa: Yıldız Savaşları : ölüm 2-Klonlar'ın Saldırısı Filmi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com