|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| beykoz, bilgileri, görele, ilköğretim, istanbul, okulu |
Görele İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Beykoz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Görele İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BeykozGörele İlköğretim Okulu Hakkında - Görele İlköğretim Okulu Tanıtım - Görele İlköğretim Okulu Resimleri - Görele İlköğretim Okulu İletişim ![]() Görele İlköğretim Okulu İstanbul Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Görele İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Görele İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Görele İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Görele İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEYKOZ Adı: GÖRELE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖRELE KÖYÜ BAHRİ YAŞAR YILMAZ CADDESİ Telefon Numarası: 2164853092 Faks Numarası: 2164853079 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|