|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, esenler, ilköğretim, istanbul, karabekir, kazım, okulu |
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri Esenler İstanbul |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri Esenler İstanbulKazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım -Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / ESENLER Adı: KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kazim Karabekir Mh 32 Sk No : 2 Esenler istanbulTelefon Numarası: 2125085176 Faks Numarası: 212508517 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|