Çamlıbel Köyü Edremit Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çamlıbel Köyü Edremit BalıkesirÇamlıbel Köyü Edremit Bilgileri - Çamlıbel Köyü Hakkında -Çamlıbel Köyü Tanıtımı - Çamlıbel Köyü Resimleri İlçe: EDREMİT - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: MUSTAFA ÇAMBEL Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (266) 387 34 43 Cep Telefonu: 0 (505) 221 67 83 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/728 1997/626 İle Uzaklığı: 109 km İlçeye Uzaklığı: 17 km Rakım: 167 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Balıkesir Bilgiler Koordinatlar Posta Kodu 10395 Alan Kodu 0266 Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Balıkesir İlçe Edremit Köylünün Başlıca Geçim Kaynağı * Zeytin ve İncir Yetiştiriciliği * Köyde Mevcut Zeytin Ağacı Sayısı 100 000 ağacın üzerinde* Ekilebilir Tarım Arazisi Yüzölçümü Yok ![]() * Köyde Mevcut Büyükbaş Ve Küçükbaş Hayvan Sayısı adet büyükbaş, arası küçükbaş Sosyoekonomik durum İlkokul mevcut ve Cami mevcut olup, 1 adet imam vardır Köyün İlçe Merkezine Uzaklığı Ve Yol Durumu Köyümüz ilçemize 18 km uzaklıkta olup, yolumuz asfalttır İçme Suyu Ve Kanalizasyon Durumu Köyümüzde içme suyu bulunmaktadır Kanalizasyon ve alt yapısının çoğu tamamlandı![]() Mesire Yerler Şarlak Piknik ve Mesire Yeri Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|
|
|