![]() |
Kapaklıoluk Köyü Mustafakemalpaşa Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapaklıoluk Köyü Mustafakemalpaşa BursaKapaklıoluk Köyü Mustafakemalpaşa Bilgileri - Kapaklıoluk Köyü Hakkında - Kapaklıoluk Köyü Tanıtımı - Kapaklıoluk Köyü Resimleri İlçe: MUSTAFAKEMALPAŞA - İl: BURSA Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/210 1997/206 İle Uzaklığı: 93 km İlçeye Uzaklığı: 8 km Rakım: m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Var Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Bursa [[Resim:mustafakemalpaşaya 8 km uzklıktadır Bilgiler Nüfus 180(2000) Nüfus Yoğunluğu yaşlılar/km² Koordinatlar Posta Kodu 16500 Alan Kodu 0224 Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Bursa İlçe Mustafakemalpaşa Web Sitesi Kapaklıoluk, Bursa ilinin Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı bir köydür ![]() ![]() Tarihi Köyde kapaklı çeşme si vardır eski adı da Kapaklıçeşme'ydi ![]() ![]() ![]() ![]() köy ÖRNEK KÖYDÜR MUHTAR HASAN KAYNAK KAHVECİ AHMET YALÇINKAYA BAYTAR MEHMET TORUN KORUCU NİHAT ESEN Kültür Köyün kulturu zamanla disari yapilan goclerden dolayi kaybolmustur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coğrafya Bursa iline 93 km, Mustafakemalpaşa ilçesine 8 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|