![]() |
Kurtdere Köyü Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtdere Köyü Merkez BalıkesirKurtdere Köyü Merke Bilgileri - Kurtdere Köyü Hakkında - Kurtdere Köyü Tanıtımı - Kurtdere Köyü Resimleri İlçe: MERKEZ - İl: BALIKESİR Köy Muhtarı: ADEM ASLANBAY Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (266) 298 30 01 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/712 1997/662 İle Uzaklığı: 38 km İlçeye Uzaklığı: 0 km Rakım: m Sağlık Evi Var / Faal Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Balıkesir Bilgiler Alan km² Nüfus (510) Nüfus Yoğunluğu x/km² Rakım xmetre Koordinatlar Posta Kodu 10044 Alan Kodu 0 ![]() ![]() Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Balıkesir İlçe Merkez Web Sitesi Kurtdere Köyü, Balıkesir ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür ![]() Bulgaristan'dan göçen insanlar tarafından kurulmuştur ![]() ![]() ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya ve İklim Köyün iklimi, bozulmuş Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 510 2000 712 1997 662 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|