|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, ulugazi |
![]() |
Ulugazi İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulugazi İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliUlugazi İlköğretim Okulu Hakkında - Ulugazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulugazi İlköğretim Okulu Resimleri - Ulugazi İlköğretim Okulu İletişim Ulugazi İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ulugazi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Ulugazi Okulu Yeni Cuma Camii karşısında Mustafa KÖSEOĞLU Ailesinin bağışladığı arazi üzerinde, ATATÜRK?ün silah arkadaşı olan Kocaeli Valisi Eşref Seyit Bey tarafından 1932 yılında Müteahit Haşim Bey?e inşa ettirilmiştir ![]() Okulun adı Ulu Önder ATATÜRK?ün adına ithafen ULUGAZİ olarak konulmuştur ![]() Ana bina 1932 ? 1933 öğretim yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Ulugazi İlkokulu ilk mezunlarını 1933 öğretim yılında vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulugazi Okulunun üçüncü ek binası Vali Kemal NEHROZOĞLU tarafından 1992 ? 1993 öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1994 Yılında yapılan Okulumuzun 2 ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 30 derslik , 2 laboratuar , 2 iş atölyesi , spor salonu , konferans salonu ve 1 adet kütüphane ile eğitim öğretim hizmetine devam etmektedir ![]() Ulugazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: ULUGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karabaş Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623211120 Faks Numarası: 2623234107 E-mail Adresi: Web Adresi: - Ulugazi İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|