|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
![]() |
30 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 30 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli30 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - 30 Ağustos İlköğretim Okulu İletişim 30 Ağustos İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() 30 Ağustos İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 2001 yılında inşasına başlanmış ve 2002 eylül ayında eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Kuruluş amacı: 1999 depreminden sonra kurulan Gündoğdu Kalıcı Konutları iskana açılınca okula ihtiyaç duyulmuş ve inşa edilmiştir ![]() Okulumuz karma eğitim ve gündüzlü olarak eğitim vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Bina Durumu: Okulumuz 24 derslik şeklinde planlanarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fen Bilgisi laboratuarı, bilgisayar laboratuarı, müzik odası, kütüphane,rehberlik, satranç, aile birliği odaları mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() 30 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: 30 AĞUSTOS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gündoğdu Kalici Konutlar 5 ![]() Telefon Numarası: 2623292394 Faks Numarası: 2623293708 E-mail Adresi: Web Adresi: - 30 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|