Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, gebze, ilköğretim, kocaeli, köyü, okulu, ovacık

Ovacık Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ovacık Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Ovacık Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Ovacık Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Ovacık Köyüi İlköğretim Okulu Resimleri - Ovacık Köyü İlköğretim Okulu İletişim

Ovacık Köyü İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ovacık Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ovacık Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ovacık Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ovacık Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Ovacık Köyü İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz, 1956 yılında İbrahim ALABORA adındaki bir taşeron tarafından yapılmıştır O zamanın koşulları doğrultusunda, 1 derslik, depo, tuvalet ve müdür odası yapılmıştır Okulumuzun yapımında o dönemki köy Muhtarı olan Mehmet ÖZTÜRK' ün emeği büyüktür
Günümüze kadar bir çok öğrenci yetiştiren okulumuz iki defa tadilat geçirmiştir Okulun yapımından sonra lojman ihtiyacı duyulmuş ve bahçesine bir lojman yaptırılmıştır Okul bahçesine kum doldurulup, düz bir hale getirilmiştir 2002 yılı içerisinde bahçemize 12 tane ağaç dikilip, ağaçlandırma çalışması yapılmıştır
Taşımalı eğitim dolayısıyla yaklaşık 2 öğretim yılı kapalı kalmıştır 1,2,3 sınıflarla birleştirilmiş sınıf olarak eğitime devam etmektedr Köyümüzdeki 4,5,6,7 ve 8 sınıflar Cumaköy İlköğretim Okulu' na taşınmaktadır

Ovacık Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: OVACIK KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Ovacik Köyü
Telefon Numarası: 2627587072
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Ovacık Köyü İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com