|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| avluburun, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
Avluburun İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Avluburun İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliAvluburun İlköğretim Okulu Hakkında - Avluburun İlköğretim Okulu Tanıtım - Avluburun İlköğretim Okulu Resimleri - Avluburun İlköğretim Okulu İletişim Avluburun İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Avluburun İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Avluburun İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Avluburun İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Avluburun İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Avluburun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: AVLUBURUN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Avluburun Izmit Telefon Numarası: 2623786023 Faks Numarası: 2623786023 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz
|
|
|
|