![]() |
Yuvacık Levent Kırca Oya Başar İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yuvacık Levent Kırca Oya Başar İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliYuvacık Levent Kırca oya Başar İlköğretim Okulu Hakkında - Yuvacık Levent Kırca oya Başar İlköğretim Okulu Tanıtım - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Resimleri - Yuvacık Levent Kırca oya Başar İlköğretim Okulu İletişim Yuvacık Levent Kırca-oya Başar İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yuvacık Levent Kırca oya Başar İlköğretim Okulu Tarihçesi: Aşağı Yuvacık'ta ilk defa 1967'de okul açılmıştır ![]() ![]() ![]() Bu okulun 17 Ağustos 1999'da yıkılmasıyla 1999-2000 öğretim yılı çadır okul'da yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Yuvacık Levent Kırca oya Başar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: YUVACIK LEVENT KIRCA-OYA BAŞAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Levent Kırca Oya Başar ilköğretim Okulu Yuvacık izmit Telefon Numarası: 2623442156 Faks Numarası: 2623442156 E-mail Adresi: Web Adresi: - Yuvacık Levent Kırca oya Başar İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|