|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, hanife, ilköğretim, kocaeli, okulu, soykan, şekerpınar |
![]() |
Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliŞekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Hakkında - Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Tanıtım - Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Resimleri - Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu İletişim Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk kez 1994 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmini, göçmen konutlarını inşa eden, Soykan İnşaat firması tarafından yaptırılmış olan, firma sahibinin annesinin adından almıştır ![]() Okulumuz, 1989 yılında Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutularak ülkemize gelen vatandaşlarımıza yapılan konutların içinde yer alır ![]() Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: ŞEKERPINAR HANİFE SOYKAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞEKERPINAR BELDESİ CUMHURİYET MAH ![]() Telefon Numarası: 2626589188 Faks Numarası: 2626589188 E-mail Adresi: Web Adresi: - Şekerpınar Hanife Soykan İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|