|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, derince, hatun, ilköğretim, kocaeli, nene, okulu |
![]() |
Nene Hatun İlköğretim Okulu Bilgileri Derince Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nene Hatun İlköğretim Okulu Bilgileri Derince KocaeliNene Hatun İlköğretim Okulu Hakkında - Nene Hatun İlköğretim Okulu Tanıtım - Nene Hatun İlköğretim Okulu Resimleri - Nene Hatun İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nene Hatun İlköğretim Okulu Kocaeli Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Nene Hatun İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Kocaeli / Derince İlçesi sınırları içinde bulunan Çınarlı Mahallesi Kamuran Caddesi No: 44 de yer almaktadır ![]() ![]() 1987 yılına kadar Çınarlı Mahallesinde yer alan Çınarlı İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim öğretime açıldığı gün itibari ile 49 yeni kayıt, 233 ara sınıflara yapılan kayıtlar ile birlikte toplam 283 öğrenci, 1 müdür, 1 hizmetli, 7 öğretmenle birlikte hizmete başlamıştır ![]() 1995 yılına kadar ilkokul statüsünde hizmet verirken öğrenci mevcudu yörenin ihtiyacı ve 222 sayılı kanun gereğince ilköğretim okulu olarak 1995-1996 eğitim öğretime başlamıştır ![]() 1997 yılına kadar 2 katlı olarak 8 derslik ile eğitim öğretime devam ederken inşasına başlanan ana bina ile birlikte 3 ![]() ![]() ![]() 1999-2000 eğitim öğretim yılında 17 Ağustos 1999 günü yaşanan deprem felaketi neticesinde okulumuzun bulunduğu mahalleye prefabrik konutlar 1 ![]() ![]() ![]() Okulumuz bahçesinin asfaltlanması, Öğretmenler Odası, laboratuar, okul kütüphanesi teşrifatı dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen tarafından yaptırılmıştır ![]() 2001-2002 eğitim öğretim yılında ek bina bitmesi ile birlikte hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2001-2002 eğitim öğretim yılında ana binamıza prefabrik şubemizden normal eğitime geçebilmesi için 3 sınıf taşınmış ve iki binada da normal eğitim öğretim yapılmaya başlanmıştır ![]() 2002-2003 , 2003-2004 , 2004-2005 eğitim öğretim yılları iki binada eğitim verilerek devam etmiştir ![]() 2004-2005 eğitim öğretim yılında prefabrik binalarda ikamet edenlerin sayısının azalmasıyla birlikte öğrenci sayısıda azalmaya başlamış ve prefabrik binaya ihtiyaç kalmamıştır ![]() ![]() 2005-2006 eğitim öğretim yılında ana binamızda 16 derslik açılması uygun olacağından daha önce kütüphane ve öğretmenler odası olan bölümler dersliğe dönüştürülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2005-2006 eğitim yılına başlamadan önce tadilat, bakım onarım, iç dış cephe boyaları Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihaleyle yaptırılmıştır ![]() Nene Hatun İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / DERİNCE Adı: NENE HATUN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇINARLI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2622398216 Faks Numarası: 2622397378 E-mail Adresi: Web Adresi: - Nene Hatun İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|