Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çimento, ilköğretim, izmit, kocaeli, nuh, okulu

İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli

İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Hakkında - İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Tanıtım - İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Resimleri - İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu İletişim

İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Tarihçesi:

1936 yıllarında Sümerbank’a bağlı olarak kurulan Kâğıt Fabrikası tarafından, kurum mensuplarının ve çevredeki ailelerin çocuklarının hizmetine sunulmak üzere, yaklaşık on bir dönüm bahçe içinde iki katlı ve sekiz derslik olarak 1946 yılında bir okul yaptırılmış, bu okula “SÜMER İLKOKULU” ismi verilmiştir 1968 yılında KİT’e dönüştürülen Seka müessesine bağlı olarak okulun adı “SEKA İLKOKULU” olarak değiştirilmiştir 2005 yılında mevcut okul binasının yıpranmışlığı ve yetersizliği göz önüne alınarak yeni bir okul binası yapılmasına karar verilmiştir Yeni okul binası 2005-2007 yılları arasında Nuh Çimento AŞ tarafından Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında yaptırılmış ve 28022007 tarihinde Mill Eğitim Bakanlığına teslim edilmiş ve adı NUH ÇİMENTO İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir
Okulumuz 2006 yılında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Yılın Kaliteli Okulu" ödülünü almıştır Yine aynı yıl Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Yılın Kaliteli Ekibi" ödülüne layık görülmüştür 2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığınca okulumuza "Yılın Kaliteli Okulu Teşvik Ödülü" verilmiştir
2007 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Yılın Kaliteli Okul Birincisi" seçilmiştir Aynı yıl Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan kalite değerlendirmelerinde Türkiye üçüncülüğü ödülüyle "Kalite Beratı" almıştır Aynı yıl Türkiye Kalite Derneği Üyesi olmuştur
Mayıs 2008 tarihinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Çalışmaları sonuçlanarak, ilimizde devlet okulları içerisinde ilk ISO belgesi alan okul olma ünvanını almıştır
2008 tarihinde "Ulusal Kalite Ödülü" başvurusu sonucunda da kamu sektöründe Cumhurbaşkanlığı himayelerinde verilen "Ulusal Kalite Başarı Ödülü" alarak mükemmellik yolculuğuna devam etmektedir

İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: İZMİT NUH ÇİMENTO İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: KOZLUK MAHYENİ İSTASYON CAD NO:12 /İZMİT /KOCAELİ
Telefon Numarası: 2623314047
Faks Numarası: 2623324126
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com