|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çimento, ilköğretim, izmit, kocaeli, nuh, okulu |
![]() |
İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeliİzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Hakkında - İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Tanıtım - İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Resimleri - İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu İletişim İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1936 yıllarında Sümerbank’a bağlı olarak kurulan Kâğıt Fabrikası tarafından, kurum mensuplarının ve çevredeki ailelerin çocuklarının hizmetine sunulmak üzere, yaklaşık on bir dönüm bahçe içinde iki katlı ve sekiz derslik olarak 1946 yılında bir okul yaptırılmış, bu okula “SÜMER İLKOKULU” ismi verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2006 yılında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Yılın Kaliteli Okulu" ödülünü almıştır ![]() ![]() ![]() 2007 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Yılın Kaliteli Okul Birincisi" seçilmiştir ![]() ![]() ![]() Mayıs 2008 tarihinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Çalışmaları sonuçlanarak, ilimizde devlet okulları içerisinde ilk ISO belgesi alan okul olma ünvanını almıştır ![]() 2008 tarihinde "Ulusal Kalite Ödülü" başvurusu sonucunda da kamu sektöründe Cumhurbaşkanlığı himayelerinde verilen "Ulusal Kalite Başarı Ödülü" alarak mükemmellik yolculuğuna devam etmektedir ![]() İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: İZMİT NUH ÇİMENTO İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KOZLUK MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623314047 Faks Numarası: 2623324126 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|