|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, ilköğretim, kirazpınar, kocaeli, okulu |
![]() |
Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliGebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu İletişim Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Tarihçesi: Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Kocaeli ili Gebze ilçesi sınırları içerisinde, Kirazpınar Mahallesi Şehit Gaffar Okkan Caddesi 74 numaralı parsel üzerindedir ![]() 14 ![]() ![]() “Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu” adı verilmiştir ![]() 2004 - 2005 Eğitim-Öğretim yılının 2 ![]() ![]() 21 ![]() ![]() ![]() Gebze Kirazpınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: GEBZE KİRAZPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kirazpınar Mahallesi Şehit Gaffar Okkan Caddesi No:74 Telefon Numarası: 2626427110 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|