|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, ilköğretim, ilyasbey, kocaeli, okulu |
![]() |
İlyasbey İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlyasbey İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeliİlyasbey İlköğretim Okulu Hakkında - İlyasbey İlköğretim Okulu Tanıtım - İlyasbey İlköğretim Okulu Resimleri - Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu İletişim İlyasbey İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İlyasbey İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz, Osman yılmaz Mahallesi 2 ![]() ![]() 1992 – 1993 Öğretim Yılında Milli Eğitim Bakanlığının 21 ![]() ![]() ![]() Okulumuza İzmit topraklarını Osmanlı topraklarına katan KOCAELİ yöresine adını veren, AKÇAKOCA’ nın oğlu, Gebze ve yöresinin fethinde Şehzade Süleyman ile birlikte savaşmış ve Gebze bölgesinin ilk Kadısı şerefine nail olmuş HACI İLYASBEY’ in adı verilmiştir ![]() İlyasbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: İLYASBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÖŞKLÜ ÇEŞME MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2626461875 Faks Numarası: 2626461875 E-mail Adresi: Web Adresi: - İlyasbey İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|