![]() |
Kavacık Köyü Saray Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavacık Köyü Saray TekirdağKavacık Köyü Saray Bilgileri - Kavacık Köyü Hakkında - Kavacık Köyü Tanıtımı - Kavacık Köyü Resimleri İlçe: SARAY - İl: TEKİRDAĞ Köy Muhtarı: HÜSEYİN AYDIN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Tekirdağ Bilgiler Nüfus 246 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 59600 Alan Kodu 0282 Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Tekirdağ İlçe Saray Kavacık, Tekirdağ ilinin Saray ilçesine bağlı bir köydür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarih Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur ![]() Kültür Köyün düğünleri çok güzel olmaktadır KAVACIK'ta bir düğüne şahitlik etmeyen ben düğün gördüm diyemez ![]() ![]() Coğrafya Tekirdağ iline 96 km, Saray ilçesine 7 km uzaklıktadır ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 246 1997 268 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - Hüseyin AYDIN 2004 - Hüseyin AYDIN 1999 - Hüseyin AYDIN 1994 - Hüseyin AYDIN 1989 - Hüseyin AYDIN 1984 - Hasan METİN Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|