|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ereğlisi, ilköğretim, kırali, marmara, okulu, süleyman, tekirdağ, turgut |
![]() |
Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Bilgileri Marmara Ereğlisi Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Bilgileri Marmara Ereğlisi TekirdağSüleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Hakkında - Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Tanıtımı - Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Süleyman Turgut Kırali İlköğretim Okulu Resimleri ![]() M ![]() ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ Adı: M ![]() Adresi: S ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2826131024 Faks Numarası: 2826131070 ![]() A-Blok iki katlı olarak 1984 yılında hayırsever vatandaş Süleyman Turgut Kırali tarafından yaptırılmış ve okula adını vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() B-Blok 1972 yılında devlet tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() C-Blok binası bir katlı olup 1940 yılında devlet tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() D-Blok binası 3 katlı olup 1985 yılında lise binası olarak yapılıp 2009 yılında okulumuza tahsis edilmiştir ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|