|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, mehmet, okulu, saray, tekirdağ, uygun |
![]() |
Mehmet Uygun İlköğretim Okulu Bilgileri Saray Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Uygun İlköğretim Okulu Bilgileri Saray TekirdağMehmet Uygun İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Uygun İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Uygun İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Mehmet Uygun İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Mehmet Uygun İlköğretim Okulu Tekirdağ Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Uygun İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Uygun İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Uygun İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / SARAY Adı: MEHMET UYGUN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PAZARCIK MAH Telefon Numarası: 2827681044 Faks Numarası: 282768020 Misyon-vizyon Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları teknolojiyi modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanarak onları eleştirisel düşünen ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslar arası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler ![]() * Ahlaki eğitim okulda önemle vurgulanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Okulun demokratik bir öğrenme toplumu olarak korunması amacıyla, ifade özgürlüğü ve aktif öğrenci katılımı her zaman desteklenir MİSYONUMUZ: Mehmet Uygun İlköğretim Okulu olarak misyonumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, çağın getirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma üretken bireyler yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ: Öğrenmeyi bir amaç olarak benimsemiş, yeteneklerinin farkında olan ve bunları geliştirmeyi hedefleyen, çağın getirdiği donanımlara sahip, kendisiyle ve toplumuyla barışık, kendine güvenen, üretken, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan gençleri yetiştiren bir okul olmaktır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|