|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, ezine, gazi, ilköğretim, okulu |
![]() |
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine ÇanakkaleGazi İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gazi İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Gazi İlköğretim Okulu Çanakkale Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / EZİNE Adı: GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Camii Kebir Mahallesi Kenan Evren Caddesi Ezine Telefon Numarası: 2866181187 Faks Numarası: 2866185297 Tarihçe Gazi İlköğretim Okulu 1905 yılında, iki katlı, tek bina olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerimize saygılı, teknolojiyi kullanabilen, özgüvenli, hoşgörülü, dürüst, yapıcı, yaratıcı ve eleştirel düşünce yapısına sahip öğrenciler yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ: Eğitim ve öğretimde kaliteli ve model bir okul olmak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|