|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayvacık, ayvacık21, bilgileri, çanakkale, eylül, ilköğretim, okulu |
![]() |
Ayvacık21 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Ayvacık Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvacık21 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Ayvacık ÇanakkaleAyvacık21 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - Ayvacık21 Eylül İlköğretim OkuluTanıtımı - Ayvacık21 Eylül İlköğretim OkuluErişim Bilgileri - Ayvacık21 Eylül İlköğretim OkuluResimleri ![]() Ayvacık21 Eylül İlköğretim Okulu Çanakkale Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / AYVACIK Adı: AYVACIK21 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HAMDİBEY MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2867123700 Faks Numarası: 2867123700 TARİHÇE: Okulumuz 1997-98 eğitim öğretim yılında eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2 idareci ve 13 öğretmenle Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda gelecek nesilleri yetiştirme misyonu ile çalışmalarına devam etmektedir ![]() VİZYONUMUZ: Türk Toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışıyla; evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan tüm insanlara eşit davranarak, başarının ekip çalışmasıyla elde edildiği teşvik ve ödülle arttığı bilinciyle en iyi eğitim hizmeti veren ilköğretim kurumu olmak ![]() MİSYONUMUZ: Öğrencilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak şekilde bilimsel temellere dayanan kaliteli eğitim hizmeti sunmak, sürekli iyileştirilmesini ve geliştirilmesini sağlamaktır ![]() YER ADRESİ: Ayvacık 21 Eylül İlköğretim Okulu Hamdibey mah ![]() ![]() ULAŞIM: İl merkezine 70km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|