|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayramiç, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, milli, okulu, zafer |
![]() |
Milli Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milli Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Bayramiç ÇanakkaleMilli Zafer İlköğretim Okulu Hakkında - Milli Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Milli Zafer İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Milli Zafer İlköğretim Okulu Resimleri Milli Zafer İlköğretim Okulu Çanakkale Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Milli Zafer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Milli Zafer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Milli Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BAYRAMİÇ Adı: MİLLİ ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cami Kebir Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2867731067 Faks Numarası:- E-mail Adresi:- Web Adresi: - Okul 1914 yılında Hacı Aslan Bey tarafından temeli atılan Rüştiye mektebi halkın da yardımı ile Mutasarrıf Sami Rıfat Bey tarafından yaptırılarak 1915 yılında Mili Hakimiyet İptidaisi’nden getirilen erkek öğrenciler ile öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|