|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, ilköğretim, mart, merkez, okulu, ömer |
![]() |
Ömer Mart İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ömer Mart İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ÇanakkaleÖmer Mart İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Mart İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ömer Mart İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ömer Mart İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Ömer Mart İlköğretim Okulu Çanakkale Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ömer Mart İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ömer Mart İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ömer Mart İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / MERKEZ Adı: ÖMER MART İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Özgürlük Cad Çanakkale Telefon Numarası: 2862172015 Faks Numarası: 2862139986 Tarihçe: Eğitimci hayırsever merhum Ömer Mart 1910 yılında Bayramiç'te doğmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1960 yılında Türkiye'ye döndükten sonra emekliye ayrılmıştır ![]() ![]() ![]() Eğitim Psikolojisi adlı bir kitabı da bulunan Ömer Mart 1986 Kasım ayında vefat etmiştir ![]() Okulumuzun yapılmasında ailesi Okula Ömer Mart adı verilmesi şartıyla 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|