Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağaköy, biga, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu

Ağaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ağaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale

Ağaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ağaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ağaköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Ağaköy İlköğretim Okulu Resimleri

Ağaköy İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ağaköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ağaköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ağaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ağaköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AĞAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: AĞAKÖY
Telefon Numarası: 2863358528
Faks Numarası: 2863358717

Ağaköy İlköğretim Okulu

Ağaköy İlkokulu 1937 yılında köylüler tarafından ilk defa 1 derslik olarak yapılmıştırAynı yıl eğitim-öğretime başlamıştırYapılan binanın ihtiyacı karşılamaması üzerine 1960 yılında devlet ve köylünün işbirliği ile 3 derslik,1 salon ve öğretmenler odası ilave edilmiştir1977 yılında 5 derslikli yeni bir bina yapılmış16111979 yılında ortaokul açılmıştır26081991 yılında aynı okul bahçesinde ilköğretime geçilmiştir2002 yılında yapımı biten 11 derslikli binada Danişment, Pekmezli,Göktepe,Kayapınar ve merkez Ağaköy olmak üzere 5 köy öğrencisinin eğitim-öğretim gördüğü merkez okul olmuşturHalen burada eğitim öğretime devam edilmektedir

biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com