|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çamoğlu, çanakkale, fatma, ilköğretim, merkez, okulu, şemsettin |
![]() |
Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ÇanakkaleŞemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu Resimleri Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu Çanakkale Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / MERKEZ Adı: ŞEMSETTİN FATMA ÇAMOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ismetpaşa M ![]() Telefon Numarası: 2862174515 Faks Numarası: 2862137532 Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|