|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biga, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu, örtülüce |
![]() |
Örtülüce İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örtülüce İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleÖrtülüce İlköğretim Okulu Hakkında - Örtülüce İlköğretim Okulu Tanıtımı - Örtülüce İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Örtülüce İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Örtülüce İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ortuluce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ortuluce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ortuluce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: ORTULUCE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Örtülüce Köyü Biga-Çanakkale Telefon Numarası: 2863721801 Köyümüzde okul 1946 yılında devlet tarafından açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1983 yılında okulumuz bünyesinde ana sınıfı açılmıştır ![]() ![]() 2010-2011 eğitim öğretim yılı ile 5 derslik, 1 anasınıfı, 1 müdür odası, 1 öğretmenler odası, 1 araç gereç odası, 1 bilgisayar teknolojileri sınıflarımız mevcuttur ![]() ![]() ![]() 2010-2011 eğitim öğretim yılında 5 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfı öğretmeni olmak üzere 6 öğretmen kadrosuna sahiptir ![]() ![]() ![]() Vizyon - Misyon Örtülüce İlköğretim Okulu' nun vizyonu, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, laik, çağdaş, sosyal, aktif, sevgi ve saygı dolu, hoşgörü sahibi, iletişim kurmayı bilen, yapıcı ve yaratıcı gençleri topluma kazandırabilmektir ![]() Örtülüce İlköğretim Okulu' nun misyonu, vizyonu doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını geliştirerek sürdürecek Atatürk'çü gençler yetiştirmek ve geleceğin Türkiyesi'nin yönetiminde bu gençlerin söz sahibi olmalarını sağlamaktır ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|