Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biga, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu, örtülüce

Örtülüce İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Örtülüce İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale

Örtülüce İlköğretim Okulu Hakkında - Örtülüce İlköğretim Okulu Tanıtımı - Örtülüce İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Örtülüce İlköğretim Okulu Resimleri

Örtülüce İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ortuluce İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ortuluce İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ortuluce İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ortuluce İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ORTULUCE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Örtülüce Köyü Biga-Çanakkale
Telefon Numarası: 2863721801

Köyümüzde okul 1946 yılında devlet tarafından açılmıştırzamanla eskiyen binanın yerine 1962 yılında 3 derslikli bir okul yapılmış olup yetersiz geldiğinden 1972 yılında 3 derslikli bir bina daha yapılmıştır 1962 yılında yapılan binanın 1985 yılında genel bir tamiri yapılmış bir sınıf ikiye bölünmek suretiyle bir derslik daha kazanılmıştır 1988 yılında okul bahçesine öğretmen lojmanı yapılmıştır

1983 yılında okulumuz bünyesinde ana sınıfı açılmıştır okulumuz 1993-1994 öğretim yılı sonu itibarı ile toplam 814 mezun vermiştir

2010-2011 eğitim öğretim yılı ile 5 derslik, 1 anasınıfı, 1 müdür odası, 1 öğretmenler odası, 1 araç gereç odası, 1 bilgisayar teknolojileri sınıflarımız mevcuttur Her sınıfımız bilgisayar, projeksiyon, ses sistemi ile donatılmıştır Okulumuz iç dış tamamen boyası yapılmış olup, bahçe zemini muhtarlığımızın gayret ve çabaları ile kilit taşlarla döşenmiştir

2010-2011 eğitim öğretim yılında 5 sınıf öğretmeni ve 1 anasınıfı öğretmeni olmak üzere 6 öğretmen kadrosuna sahiptir Bu sene görevlendirmeli olarak 4 ve 5 sınıflarımıza ingilizce öğretmeni Fatma GEÇİMLİ ingilizce derslerimize girmektedir

Vizyon - Misyon

Örtülüce İlköğretim Okulu' nun vizyonu, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, laik, çağdaş, sosyal, aktif, sevgi ve saygı dolu, hoşgörü sahibi, iletişim kurmayı bilen, yapıcı ve yaratıcı gençleri topluma kazandırabilmektir

Örtülüce İlköğretim Okulu' nun misyonu, vizyonu doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını geliştirerek sürdürecek Atatürk'çü gençler yetiştirmek ve geleceğin Türkiyesi'nin yönetiminde bu gençlerin söz sahibi olmalarını sağlamaktır

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com