|
|
Konu Araçları |
biga, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, okulu, sinekci |
Sinekci İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sinekci İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleSinekci İlköğretim Okulu Hakkında - Sinekci İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sinekci İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Sinekci İlköğretim Okulu Resimleri Sinekci İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sinekci İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sinekci İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sinekci İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sinekci İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: SİNEKCİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sinekçi Köyü Biga-Çanakkale Telefon Numarası: 2863929130 Faks Numarası: 2863929130 Okulumuz 5 binadan oluşmaktadır Bunlar I Kademe ve II kademe dersliklerinin bulunduğu A ve B blokları, İdari kısmın bulunduğu C blok, çok amaçlı salonun bulunduğu D blok ve tuvaletlerdir Okulumuz adından da anlaşılacağı gibi Sinekçi Köyü'nde bulunmaktadır Biga'nın 15 Km doğusunda, Biga-Bandırma yolu üzerinde Sinekçi Köyü'nün çıkışında yer alır Okulumzuda 220 öğrenci eğitim görmektedir Okulumuza 11 köyden taşımalı öğrenci gelmektedir Okulumuzda Sinekçi, Koruoba, Sığırcık, Hacıpehlivan, Bozlar, Yenimahalle, Yukarıdemirci, Aşağıdemirci, Sazoba, Emirorman, Osmaniye köylerinden öğrenciler bulunmaktadırlar biz |
|