|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, duman, gündoğdu, ilköğretim, nevzat, okulu, yenice |
![]() |
Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu Bilgileri Yenice Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu Bilgileri Yenice ÇanakkaleGündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu Hakkında - Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu Resimleri Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu Çanakkale Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gündoğdu Nevzat Duman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / YENİCE Adı: GÜNDOĞDU NEVZAT DUMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gündoğdu Köyü Yenice Telefon Numarası: 2864929660 Faks Numarası: 2864929661 OKULUMUZUN TARİHÇESİ Köyümüzde ilk defa 1953 yılında geçici bir binada okul açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ihtiyacın karşılanmasına inanan Gündoğdu'lu iş adamlarımızdan Nevzat DUMAN 1997 yılında okulu yaptırabileceğini söyledi ![]() ![]() Çalışmalara hemen başlandı 1997 Ekim ayında Çanakkale valiliğinde düzenlenen protokolle işe başlandı ![]() ![]() ![]() Okulumuz Taşıma Merkezi durumunda olup altı köyümüze hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|