|
|
Konu Araçları |
alçıtepe, bilgileri, çanakkale, eceabat, ilköğretim, okulu |
Alçıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri Eceabat Çanakkale |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alçıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri Eceabat ÇanakkaleAlçıtepe İlköğretim Okulu Hakkında - Alçıtepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Alçıtepe İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Alçıtepe İlköğretim Okulu Resimleri Alçıtepe İlköğretim Okulu Çanakkale Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alçıtepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alçıtepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alçıtepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Alçıtepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / ECEABAT Adı: ALÇITEPE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Alçıtepe Köyü Eceabat-Çanakkale Telefon Numarası: 2868446065 Faks Numarası: 2868446338 VİZYONUMUZ : Eğitim ve Öğretim Alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda çağdaş eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak dünya standartlarında bir eğitim ortamı yaratarak okul çağındaki her öğrencinin eğitim - öğretim görmek istediği eğitim kurumlarını oluşturmak MİSYONUMUZ : Eğitimde daha iyiye, daha güzele ve daha doğruya ulaşma arayışı her geçen gün daha da artmaktadır Toplumumuzun sürekli gelişerek, yeteneklerini artırarak toplumsal sonuçlara duyarlı bireylere ihtiyaç vardır Misyonumuz okuma alışkanlığı edinmiş sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, özgür düşünceli, Atatürkçü ve Cumhuriyetle barışık bir gençlik yetiştirmektir Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberibiz |
|