Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alçıtepe, bilgileri, çanakkale, eceabat, ilköğretim, okulu

Alçıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri Eceabat Çanakkale

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alçıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri Eceabat Çanakkale

Alçıtepe İlköğretim Okulu Hakkında - Alçıtepe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Alçıtepe İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Alçıtepe İlköğretim Okulu Resimleri

Alçıtepe İlköğretim Okulu Çanakkale Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Alçıtepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Alçıtepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Alçıtepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Alçıtepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ALÇITEPE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Alçıtepe Köyü Eceabat-Çanakkale

Telefon Numarası: 2868446065
Faks Numarası: 2868446338

VİZYONUMUZ :

Eğitim ve Öğretim Alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda çağdaş eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak dünya standartlarında bir eğitim ortamı yaratarak okul çağındaki her öğrencinin eğitim - öğretim görmek istediği eğitim kurumlarını oluşturmak

MİSYONUMUZ :

Eğitimde daha iyiye, daha güzele ve daha doğruya ulaşma arayışı her geçen gün daha da artmaktadır Toplumumuzun sürekli gelişerek, yeteneklerini artırarak toplumsal sonuçlara duyarlı bireylere ihtiyaç vardır Misyonumuz okuma alışkanlığı edinmiş sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, özgür düşünceli, Atatürkçü ve Cumhuriyetle barışık bir gençlik yetiştirmektir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com