|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çanakkale, eylül, ezine, ilköğretim, okulu |
![]() |
22 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 22 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale22 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 22 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 22 Eylül İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 22 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri 22 Eylül İlköğretim Okulu Çanakkale Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 22 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 22 Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 22 Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / EZİNE Adı: 22 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CAMİ KEBİR MAH ![]() Telefon Numarası: 2866183094 Faks Numarası: 2866183631 OKULUN TARİHÇESİ: Okulumuz 7 mayıs 1993 tarihinde Çanakkale valisi olarak görev yapan sayın Hüsnü Tuğlu tarafından hizmete açımlaştır ![]() OKULUN İSMİ: Ezine’mizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 22 eylül ismi verilmiştir ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz gündüzlü olup normal eğitim yapmakta olup,taşıma merkezidir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|