![]() |
Onaç Köyü Mustafakemalpaşa Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onaç Köyü Mustafakemalpaşa BursaOnaç Köyü Mustafakemalpaşa Bilgileri -Onaç Köyü Hakkında - Onaç Köyü Tanıtımı - Onaç Köyü Resimleri İlçe: MUSTAFAKEMALPAŞA - İl: BURSA Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Bursa Bilgiler Nüfus 409 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 16500 Alan Kodu 0224 Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Bursa İlçe Mustafakemalpaşa Web Sitesi Onaç, Bursa ilinin Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Köyün tarihi hakkında bilgi yoktur diye bi ifade gördüm kafadan bi tarih yazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yazı tamamen masumane niyetlerle yazılmış ve hayal ürünüdür ![]() ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya Bursa iline 110 km, Mustafakemalpaşa ilçesine 25 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 409 2000 391 1997 387 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım, balıkçılık, hayvancılık, özellikle defne ihraacatı ile sağlanmaktadır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: 2009 - MUSTAFA DEMİR Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|