Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, bursa, gemlik, ilköğretim, kemal, kılıç, lale, okulu

Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bilgileri Bursa Gemlik

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bilgileri Bursa Gemlik

Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Tanıtımı - Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bursa Gemlik İletişimi - Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Hakkında - Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Resimleri - Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Tarihçesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz, BURSA ilinin en gelişmiş ilçelerinden ve bu yüzden çok göç alan Gemlik ilçesinin kuzeydoğusunda, Eşref Dinçer Mahallesinde bulunmaktadır
Okulumuz, Gemlik eşrafından hayırsever merhum işadamı İsmail Kemal KILIÇ ve değerli eşleri Naile Lale KILIÇ tarafından yaptırılmıştır Okulumuzun adı okulumuzu yaptıran şahısların adları verilerek LALE KEMAL KILIÇ İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur
3774 metrekare alan içersinde TC Bayındırlık ve İskan Bakanlığının 10419 tip projesine bağlı kalınarak yapılmıştır
Okulumuz 13 derslik, 1 ana sınıfı,1 rehberlik servisi , 2 bilgisayar labaratuarı, 1 fen teknoloji labaratuarı, 1 iş teknik atölyesi, 1 kütüphane,1 çok amaçlı salon,1 öğretmen odası ve 3 idare odası olmak üzere 25 bölümden oluşmuştur
Okulumuzda 2007-2008 eğitim öğretim yılına kadar taşımalı sistemle öğrenci gelmiş ve ikili eğitim yapılmıştır 2007-2008 eğitim öğretim yılından itibaren tekli eğitim öğretime geçilmiş ve ilçemizde ilk defa uygulamaya konan branş dersliklerinde eğitim ve öğretime başlanmıştır

Okulumuzun Misyonu:

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak yapabileceğimizin en iyisini bir takım olarak takım ruhu ile çalışarak öğrencilerimize en iyi geleceği hazırlamak

Okulumuzun Vizyonu:

Sosyal ve kültürel alanda başarıların geliştiği bir merkez olmak okulumuzun başarısını eğitim ve öğretim alanında en üst seviyeye çıkartıp öğrenciler ve veliler arasında en çok tercih edilen bir kurum haline gelmek

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: LALE KEMAL KILIÇ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Eşref Dinçer MhAta SkGemlik
Telefon Numarası: 2245146797
Faks Numarası: 2245121188

kaynak :webrehberibiz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com