|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, gemlik, ilköğretim, kemal, kılıç, lale, okulu |
![]() |
Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bilgileri Bursa Gemlik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bilgileri Bursa GemlikLale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Tanıtımı - Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bursa Gemlik İletişimi - Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Hakkında - Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Resimleri - Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu Tarihçesi OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz, BURSA ilinin en gelişmiş ilçelerinden ve bu yüzden çok göç alan Gemlik ilçesinin kuzeydoğusunda, Eşref Dinçer Mahallesinde bulunmaktadır ![]() Okulumuz, Gemlik eşrafından hayırsever merhum işadamı İsmail Kemal KILIÇ ve değerli eşleri Naile Lale KILIÇ tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() 3774 metrekare alan içersinde T ![]() ![]() Okulumuz 13 derslik, 1 ana sınıfı,1 rehberlik servisi , 2 bilgisayar labaratuarı, 1 fen teknoloji labaratuarı, 1 iş teknik atölyesi, 1 kütüphane,1 çok amaçlı salon,1 öğretmen odası ve 3 idare odası olmak üzere 25 bölümden oluşmuştur ![]() Okulumuzda 2007-2008 eğitim öğretim yılına kadar taşımalı sistemle öğrenci gelmiş ve ikili eğitim yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuzun Misyonu: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak yapabileceğimizin en iyisini bir takım olarak takım ruhu ile çalışarak öğrencilerimize en iyi geleceği hazırlamak ![]() Okulumuzun Vizyonu: Sosyal ve kültürel alanda başarıların geliştiği bir merkez olmak okulumuzun başarısını eğitim ve öğretim alanında en üst seviyeye çıkartıp öğrenciler ve veliler arasında en çok tercih edilen bir kurum haline gelmek ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / GEMLİK Adı: LALE KEMAL KILIÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eşref Dinçer Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 2245146797 Faks Numarası: 2245121188 kaynak :webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|