|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, gemlik, ilköğretim, okulu, senol, şükrü |
![]() |
Şükrü Senol İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şükrü Senol İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik BursaŞükrü Senol İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Hakkında - Şükrü Senol İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Tanıtımı - Şükrü Senol İlköğretim Okulu Bursa Gemlik İletişimi - Şükrü Senol İlköğretim Okulu Tarihçesi - Şükrü Senol İlköğretim Okulu Bursa Gemlik Resimleri ![]() ![]() Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz Gemlik’te açılan ilk Orta Okulun devamı olan İlköğretim okuludur ![]() Gemlik’te Ortaokul 1938 yılında halen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün hizmet verdiği binada açılmıştır ![]() 1966 yılında Gemlik Lisesi binası öğrenime açılınca Gemlik Lisesi bünyesine alınarak lise binasında öğretimine devam etmiştir ![]() 1971 yılında halen kullanılmakta olan binaya taşınmış 1977 yılında Gemlik Lise Müdürlüğünden ayrılarak müstakil Gemlik Ortaokulu Müdürlüğü haline gelmiştir ![]() Okulumuz Gemlik Orta Okulu ile Şükrü Şenol İlkokulunun birleşmesiyle oluşmuş İlköğretim okuludur ![]() ![]() Şükrü Şenol İlkokulu binasının arsası; hayırsever Şükrü Şenol tarafından 1968 yılında bağışlanmış olup binanın yapımı 1970 yılında tamamlanarak, arsa ve araç-gereç bağışında bulunan hayırseverin ismi verilerek Şükrü Şenol İlkokulu olarak Eğitim Öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen depremden okulumuz binası hasar görmüş olup yapılan incelemelerden sonra boşaltılan okul binası; Güçlendirme onarımına alınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun Fiziki Durumu Bodrum Katında: Çok Amaçlı Salon, Anasınıfı, Özel Eğitim Sınıfı, Beden Eğitimi Odası, Kantin, Kazan Dairesi ![]() Zemin Katta: Müdür,Müdür Yrd ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki…Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() Velilerimiz,öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun ![]() ![]() Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan mezun olan her öğrenci yeteneği ile ilgili yüksek öğrenim yapabilsin ![]() Misyonumuz Atatürk ilkelerinin ışığında, milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimize bağlı, aydın fikirli, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendine güvenen, 21 ![]() ![]() Bu noktadan hareketle misyonumuz bir üst okula tüm öğrencilerin en üst performansıyla yerleşmelerini sağlayarak, öğrencilere Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseterek değişime, gelişime ve yeniliklere ayak uydurabilen, bilimsel düşünebilen, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirerek eğitime yapılan bu kutsal yatırmın hakkını vermektir ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / GEMLİK Adı: SUKRU SENOL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yenimahalle Tamer Sokak No:34 Gemlik Telefon Numarası: 2245134041 Faks Numarası: 2245131072 Kaynak :webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|