|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, cumhuriyet, gemlik, ilköğretim, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Gemlik BursaGemlik Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bursa Hakkında - Gemlik Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bursa Tanıtımı - Gemlik Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bursa İletişim Bilgileri - Gemlik Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bursa Resimleri ![]() TARİHİMİZ Adını Başöğretmenimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Türk Devrimlerinin mimarı Mustafa Kemal ATATÜRK'ün en büyük devrimi olan "CUMHURİYET" ten alan okulumuz 19 Eylül 1994'te dönemin Milli Eğitim Bakanı Nevzat AYAZ tarafından eğitim-öğretime açılmıştır ![]() Açıldığı ilk yıl öğrenci mevcudu 250 olan ve tam gün eğitim veren okulumuz; Celal Bayar Anadolu Lisesi 'ne de evsahipliği yapmaktaydı ![]() ![]() Okulumuzda sırasıyla Metin ŞANLI, M ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2010-2011 eğitim-öğretim yılına 3 idareci 46 öğretmen 36 şubede 1403 öğrenci ile başladı FİZİKİ DONANIM VE DERSLİKLERİMİZ SINIFLARIMIZ : Okulumuzda toplam 18 derslik ve 36 şube bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANA SINIFLARIMIZ : Okulumuzda 2 sabahçı, 2 öğlenci grup olmak üzere 4 şubede 45 kız, 41 erkek, toplam 86 öğrenci okul öncesi eğitimi almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() LABORATUAR : Okulumuzda bir adet Fen ve Teknoloji Dersleri için laboratuar bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() BİLGİ TEKNOLOJİSİ SINIFI : Okulumuzda, 2006-2007 eğitim-öğretim yılında, MEB'in(Dünya Bankası) katkılarıyla hizmete açılan bir bilgi teknoloji sınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KÜTÜPHANE : Okulumuzda öğrencilerimizin ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verebilecek bir kütüphanemiz bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TOPLANTI SALONU : 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında yine siz değerli velilerimizin katkılarıyla oluşturduğumuz 50 kişilik bir toplantı salonumuz bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ÖĞRETMENLER ODASI : Öğretmenler odası öğretmenlerimize yakışır bir şekilde düzenlenmiştir ![]() ![]() ![]() İDARİ ODALAR : İdari odalarda yine standart donanım dışında internet bağlantılı dört adet bilgisayar, bir baskı makinası, bir fotokopi makinası, dört adet yazıcı, üç adet klima bulunmaktadır ![]() ![]() İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres:Cumhuriyet İlköğretim Okulu Cumhuriyet Mahallesi 16600 Gemlik / BURSA Telefon:0 224 517 25 02 Fax:0 224 517 20 17 Kaynak :Cumhuriyet İlköğretim Okulu Gemlik Bursa ![]() |
![]() |
![]() |
|