![]() |
Bayrak |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
BayrakEy mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü… Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım ![]() Sana benim gözümle bakmayanın Mezarını kazacağım ![]() Seni selamlamadan uçan kuşun Yuvasını bozacağım ![]() Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder… Gölgende bana da, bana da yer ver! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar; Yurda ayyıldızının ışığı yeter ![]() Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün Kızıllığında ısındık; Dağlardan çöllere düşürdüğü gün Gölgene sığındık ![]() Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı; Barışın güvercini, savaşın kartalı… Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim ![]() Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim; Yer yüzünde yer beğen Nereye dikilmek istersen Söyle, seni oraya dikeyim! Arif Nihat ASYA |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
flipper
|
![]() Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim; Yer yüzünde yer beğen Nereye dikilmek istersen Söyle, seni oraya dikeyim! Eline, emeğine, gönlüne, ruhuna sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|