Bilecik Yenipazar İlçesi Okulları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilecik Yenipazar İlçesi OkullarıBilecik Yenipazar İlçesi Okulları 75 YIL CUMHURIYET ILKOGRETIM OKULU1998-99 Öğretim Yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır 1 Müdür V , 1 Müdür Yardımcısı, 4 Sınıf Öğretmeni, 1Branş Öğretmeni, 1 Sözleşmeli Öğretmen, 1 Usta Öğretici ve 1 Hizmetli görev yapmaktadır 101’i Kız, 79’u Erkek 10 Ana sınıfı olmak üzere Toplam 190 öğrencisi bulunmaktadır 8 Dersliği, 1 BilgisayarLaboratuarı, 2 İdare Odası, 1 Arşiv ve 1 Kütüphane bulunmaktadır![]() ATATÜRK ILKÖÐRETIM OKULU 1926 Yilinda Merkez Ilkokulu olarak Egitim-Ögretime baslamis, 1996 Yilinda Atatürk Ilkokulu adini almis ve 1997-98 Ögretim Yilinda Ilkögretim Okuluna dönüstürülmüstür 2001-2002 Ögretim yilinda Çöte mahallesindeki yeni binasina tasinmistir 1 Müdür Vekili, 3 Sinif Ögretmeni, 4 Brans Ögretmeni,1 sözlesmeli ögretmen, 1 Kismi zamnali ögretmen 1 memur ve 1 Hizmetli görev yapmaktadir 72 Erkek ve 70 Kiz ögrencisi olmak üzere Toplam 142 ögrencisi bulunmaktadir 8 Dersligi, 1 bilgisayar Laboratuari, 1 Ögretmenler Odasi, 1 Yemekhane, 1 Fen lab , 1 ÇAS ve 1 Arsiv odasi bulunmaktadir![]() YENİPAZAR ÇOK PROGRAMLI LİSE 1970- 1971 Öğretim Yılında Orta, 1980-81 Öğretim Yılında Lise kısmı Öğretime başlamıştır 1994-95 Öğretim Yılında ise Genel Lise ve Muhasebe kısımları olan Çok Programlı Liseye dönüştürülmüştür Lise kendi binasında hizmet vermektedir Okulda 1 Müdürü , 1 Müdür Yardımcısı, 6 Branş Öğretmeni ve 1 Hizmetli görev yapmaktadır 40 Erkek ve 25 Kız Öğrenci olmak üzere Toplam 65 Öğrencisi vardır![]() Lise kendi binasında hizmet vermekte olup, derslik sayısı 8’dır Bunların 6’i sınıf, 1’i Daktilo Sınıfı olarak kullanılmaktadır![]() 1 Bilgisayar Laboratuarı bulunmaktadır Ayrıca 2 İdare Odası, 1 Öğretmenler Odası, 1 Arşiv ve 1 Kütüphane bulunmaktadır![]() HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ Yenipazar Halk Eğitimi Merkezi 1993 yılında kurulmuştur İlk hizmetini öğretmen lojmanında vermiş , daha sonra Lise binasına taşınmış, hizmetini burada sürdürmüştür 1998 yılının ağustos ayında kendi hizmet binasına taşınmıştır Halen hizmetini kendi hizmet binasında sürdürmektedir
|
|
|
|