|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atatürk, bilecik, bilgileri, ilköğretim, okulu, pazaryeri |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Pazaryeri Bilecik |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Pazaryeri BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında BİLECİK / PAZARYERİ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz, 1949-1950 Eğitim öğretim yılında " DEVRİM İLKOKULU " adı altında hizmete açılmıştır İlk üç yılını özel kişilere ait binalarda sürdürmüştür 1953-1954 yılından 1959 yılına kadar İlçemiz "BEŞEYLÜL İLKOKULU" ile aynı binayı paylaşarak eğitim-öğretime devam etmiştir 1959-1960 yılında kendisine ait binasına kavuşmuştur 1985 yılına kadar "Devrim İlkokulu" adı ile eğitimi sürdüren okulumuz bu yıl içinde İl encümen kararı ile ismi "ATATÜRK İLKOKULU" olarak adlandırıldı![]() Okulumuzun yapımı tamamen İlçemiz yardım sever halkın gayretleriyle olmuştur Devletin hiçbir katkısı olmamıştır 1983 ve1987 yıllarında ufak çaplarda da olsa tadilat geçirmiştir 1997-1998 Öğretim yılında okulumuz İlköğretim okuluna dönüştürülmüş, pansiyon olarak yapılan yurt binası okulumuza bağlanmıştır 1998-1999 Öğretim yılında İlçemizde Çok Programlı Lise olarak yapılan binaya geçmiş, "Atatürk Pansiyonlu İlköğretim" okulu adı altında öğretime devam etmiştir 2000-2001 Öğretim yılında okulumuza bağlı bulunan pansiyon, Pazaryeri İlköğretim Okulu'na devredilmiştir![]() 2002-2003 Eğitim - Öğretim yılında okulumuzda devlet tarafından yapılan tadilatla ahşap pencereler PVC ile değiştirildi 2004-2005 Eğitim -Öğretim Yılı sonunda kapatılan Cumhuriyet İlköğretim okulunun öğrencilerini de bünyesine alarak 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında 486 öğrenci ile öğretime devam etmektedir![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilecik Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / PAZARYERİ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk ilköğretim Okulu Sadri Turan Cad Pazaryeri/BilecikTelefon Numarası: 2283814420 Faks Numarası: 2283812053 E-mail Adresi: 386600@meb k12 trWeb Adresi: BİLECİK - PAZARYERİ - Atatürk İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|