Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aral, bekir, bilecik, bilgileri, bozüyük, ilköğretim, okulu, öğretmen

Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik

Bilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Tanıtımı - Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Hakkında

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizin bireysel yetenek ve ilgileri doğrultusunda ,bilimsel teknolojiyi hizmetlerine sunarak ;iyi bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır

VİZYONUMUZ
Bizler;öğrencilerimizi ,ailesine,milletine, ülkesine,ve bayrağına sevgiyle kenetlenmiş olarak ,Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür,dürüst, çalışkan kişiler olarak yetişmelerini sağlamak ve çağdaş uygarlık seviyesini yakalamaları amacıyla durmadan çalışıyoruz

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 03051963 tarihli mukavele ile 25608402 TLkeşif bedelle Müt Mimar Fahrettin GÜNGÖR tarafından 04101963 yılında bitirilmiş, 11101963'te Eğitim – Öğretime açılmıştır Daha sonra kayarak, yer yer çatlamalar oluştuğundan 01111974 tarihinde yıkım kararı alınmıştır
Yeni Okul binası MütMustafa ÖZTÜRK tarafından iki katlı tuğla-yığma olarak 01101978 tarihinde bitirilmiştir
12 derslik, 1 okul öncesi , 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 kütüphane, 1 Fen Bilgisi laboratuarı, 1 hizmetli odasından oluşan ÖĞRETMEN BEKİR ARAL İLK ÖĞRETİM OKULU 18101978 tarihinde Eğitim-Öğretime yeniden açılmıştır2007 yılında okulumuza 8 derslikli ek bina yapılmıştır
OKULUMUZUN EĞİTİM – ÖĞRETİM DURUMU
Halen okulumuz binasında ; 13derslik ,Müdür ve Müdür Yardımcısı odaları ,Öğretmenler odası ,Anasınıfı ,Fen Bilgisi Laboratuarı Spor Odası,Hizmetli Odası ve Kütüphane bulunmaktadır

Okulumuzda Eğitim – Öğretim ;
Okulumuz ;
1 Okul Müdürü, , 1Müdür Yardımcısı 7 Branş Öğretmeni ,8 kadrolu sınıf öğretmeni , 1 okul öncesi öğretmeni 2 diğer okullardan görevlendirilen branş öğretmeni, 1 Hizmetli ve 336 öğrenci ile Eğitim-Öğretim hizmetlerini sürdürülmektedir
Okulumuz ilk mezunlarını 2003-2004 Eğitim Öğretim yılı sonunda vermiştir

Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu Bilecik Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Öğretmen Bekir Aral İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÖĞRETMEN BEKİR ARAL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Öğretmen Bekir Aral llköğretim Okulu Yeni Mah Sayar Cad No:1 Bozüyük/Bilecik

Telefon Numarası: 2283140041

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: 419273@mebk12tr

bekiraralilkogretim@gmailcom

Web Adresi: BİLECİK - BOZÜYÜK - Öğretmen bekir Aral İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com