|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balıkesir, bilgileri, eylül, havran, ilköğretim, okulu |
Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Havran BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz ilk defa 1875 yılında halk tarafından inşa edilmiş,1928 yılına kadar eski yazı ile ilk okul olarak eğitim-öğretimini sürdürmüştür ![]() 1923 yılında Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir 1937 yılına kadar ikinci mektep olarak (4-5 sınıf)eğitim öğretime devam etmiş,bu yıldan sonra 1990 yılına kadar 5 sınıflı ilkokul olarak şu an bulunmayan eski binasında eğitim ve öğretime devam etmiştir![]() 1990 yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülmüş ve 1991-1992 öğretim yılında 6 sınıfa öğrenci kaydına başlanmıştır![]() Şu anki Ana Okul Binasının inşaatına 1992 yılında başlanarak 1993-1994 öğretim yılı başında hizmete alınmış,eski okul binası bahçenin ortasında kalması dolayısıyla yıktırılmıştır ![]() Okulumuz adını Havran’ımızın kurtuluş günü olan 8 Eylül gününden almaktadır ![]() Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / HAVRAN Adı: SEKİZ EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sekiz Eylül llköğretim Okulu Havran Balıkesir Telefon Numarası: 2664321161 Faks Numarası: 2664321236 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - HAVRAN - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|