Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, eylül, ilköğretim, ivrindi, okulu

7 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

7 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrind'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 7 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 7 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 7 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında

7 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

İlçemizdeki tek ilköğretim okulunun ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle bugünkü okulun bulunduğu , Bedrettin Mahallesi Gümüşler Kuyusu (Karayerler ) mevkiinde Mustafa ÖZCAN ve Rüstem BİLİR ‘ e ait tarlanın 3951 metrekarelik yeri 25 Mayıs 1984 tarihinde okul alanının Belediye İmar Planı içindeki yeri gösterilmiş , bu yer aynı tarihte İl Özel İdaresi tarafından istimlak edilerek okul yeri olarak saptanmıştır

1991 – 1992 Eğitim yılında –II- kat yapımı tamamlanan okulumuzda

11 Derslik ,2 İdare Odası , 1 Sunum Odası , 1 Kitaplık , 1 Araç Odası , 1 Hizmetliler Odası ve 1 Öğretmenler Odası , Tuvaletler ve 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı bulunmaktadır

Okulumuza – II – katı ile birlikte , Okul ihata duvarı ile Kalorifer ‘ ide yapılmıştır

Okulumuzun adı , okulumuzun yapımı bittikten sonra Belediyi Encümeninin aldığı kararla İVRİNDİ ‘nin Kurtuluş Günü olan “ 7 Eylül “ e atfen “ 7 Eylül İlkokulu olması İl Encümenine teklif edilmiştir İl Encümeni de bu ismi uygun bularak kabul etmiştir

1997 – 1998 Eğitim yılından itibaren zorunlu Eğitimin 8 yıla çıkması nedeni ile okulumuzun adı “ 7 Eylül İlköğretim Okulu “ olarak değiştirilmiştir

7 Eylül İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 7 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 7 Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 7 Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 7 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 7 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: 7 Eylül llköğretim Okulu Ivrindi Balıkesir

Telefon Numarası: 2664561204

Faks Numarası: 2664563204

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - İVRİNDİ - 7 Eylül İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com