|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kayabey, merkez, okulu |
![]() |
Kayabey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayabey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kayabey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kayabey İlköğretim Okulu Resimleri - Kayabey İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Kayabey İlköğretim Okulu 1909 yılında, Mutasarrıf Mehmet Ali Ayni Bey zamanında Hürriyet İptidaisi adıyla tek katlı, üç derslikli bir binada, bir başöğretmen ve iki öğretmenle eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Kuruluş tarihi itibariyle, ilimizdeki ilköğretim okulları arasında 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1930 yılından itibaren öğrenci mevcudu artmaya başlamış ve bina yetersizliğinden dolayı 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 100 yıllık tarihinde eğitim ve öğretim alanında birçok başarıya imza atmış ve önemli şahsiyetler yetiştirmiştir ![]() ![]() 1974 yılı masa tenisinde Türkiye birincisi 1992 yılı atletizm yüksek atlamada Türkiye ikincisi ( Serap GİRGİN) 1995 yılı judoda Türkiye Birincisi ( Kevser SEZER) 2000 yılı güreş alanında Türkiye üçüncüsü ( Eyüp ÇAKAR) 2001 yılı hentbolda Türkiye ikincisi Okulumuzdan çıkmıştır ![]() Kayabey İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: KAYABEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KAYABEY MAHALLESİ KAYIRLAR SOKAK NO:1 Telefon Numarası: 2662411825 Faks Numarası: 2662495098 E-mail Adresi: kayabey@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Kayabey İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|