|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, eseler, havran, ilköğretim, okulu |
![]() |
Eseler İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eseler İlköğretim Okulu Bilgileri Havran BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eseler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eseler İlköğretim Okulu Resimleri - Ermiş Soylu İlköğretim Okulu Hakkında ESELER İLKÖĞRETİM OKULU OKUL Okulumuz, 1967 yılında,Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tek derslikli olarak yaptırılmıştır ![]() ![]() Okulumuz ilk açıldığında 19 öğrenci kayıt edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Eseler İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / HAVRAN Adı: ESELER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eseler Köyü Havran Balikesir Telefon Numarası: 2664471116 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 654297@meb ![]() ![]() Web Adresi:BALIKESİR - HAVRAN - Eseler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|