|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kocaavsar, merkez, okulu |
![]() |
Kocaavsar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocaavsar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocaavsar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kocaavsar İlköğretim Okulu Resimleri - Kocaavsar İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ KOCAAVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK; ![]() Atatürk ilke ve inkılapları ışığında,çağdaş değerlere sahip,sorumluluk sahibi,olumlu düşünen,geçmişini unutmadan geleceği kestirebilen,kendi kendine yeten,eleştiren,kendisi,ailesi ve çevresi ile barışık,hoşgörülü,dürüst,erdem li bireyler yetiştirmek için varız ![]() VİZYONUMUZ KOCAAVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK; Hedefimiz istikbalimiz,güvencemiz istikrarımız ![]() ![]() Kocaavsar İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: KOCAAVSAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kocaavşar Kasabası Balıkesir Telefon Numarası: 2662583614 Faks Numarası: 2662583509 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Kocaavsar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|