|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bigadiç, bilgileri, emek, ilköğretim, mahfatih, okulu |
![]() |
Emek Mah.Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emek Mah.Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Emek Mah ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz VİZYONUMUZ 2009 yılında teknolojik donanımı tamamlamış, değişim kültürünü, iletişim merkezi haline gelerek içselleştirmiş, projeleriyle kendi okul kültürünü ihraç eden, çoklu zeka uygulamalarını Toplam Kalite Yönetimi çerçevesinde tüm Bigadiç eğitim paydaşlarına yaymış, sosyalleşmeyi hem yüz yüze ilişkilerde hemde dijital ortamda başarmış bir eğitim merkezi haline gelmek ![]() Misyonumuz MISYONUMUZ Model eğitim paradigması olarak Teknolojik Eğitim Paradigması' nı benimseyen, eğitim anlayışını, evrensel standartlara göre ayarlayan, insan, zaman ve finans kaynaklarını en verimli şekilde kullanan, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI içselleştirmiş, eğitim dünyasının en önemli hedefi olan sosyalleşmeyi bir " İletişim Merkezi" olarak sağlamaya çalışan bir okul olmaktır ![]() Emek Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: EMEK MAH ![]() Adresi: Emek Mah ![]() Telefon Numarası: 2666143769 Faks Numarası: 2666143769 E-mail Adresi: 758296@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Emek Mah ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|