|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, okulu, savaştepe |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Savaştepe'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Tarihçe Adnan Menderes Mahallesi, Balıkesir Belediyesi tarafından 2 Mayıs 1983 tarihinde toplu konut alanı olarak imara açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun arsası 4779 m2 olup hazineye aittir ![]() ![]() 20 Ocak 1989 tarihinde okul müdürü olarak Celal Çapa, 30 Eylül 1988 tarihinde müdür yardımcısı olarak Eşref Çakır ve 16 Ağustos 1989 Mümin Çil göreve başlamıştır ![]() Okulumuzun adı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan’ın anısına “23 NİSAN İLKOKULU” olarak Milli Eğitim Müdürlüğü komisyonu tarafından verilmiştir ![]() Yapı kooperatif binalarının inşaatlarının tamamlanması sonucunda meydana gelen öğrenci artışı nedeniyle tek katlı okul binası ihtiyaca cevap veremez duruma gelmiştir ![]() ![]() 1988-1989 eğitim-öğretim yılına başlanırken okulumuz Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi Bakanlığımızın uygun görmesi ile ülkemizde 208 okul ile birlikte “MÜFREDAT LABORATUAR OKULU” kapsamına alınmıştır ![]() Eğitim-öğretimde bilgi teknolojisinin kullanımı için okula Bakanlığımızca bilgisayar, tepegöz, TV, kamera, fotoğraf makinesi, fotokopi ve baskı makinesi, fen laboratuarı araçları gibi teknik malzeme tahsis edilmiştir ![]() ![]() ![]() Mahallemize yeni toplu konut alanlarının ilavesi ile öğrenci sayısının artacağı göz önünde bulundurularak 1998-1999 eğitim-öğretim yılı Mart ayında okulumuz bahçesine 15 derslikli 2 ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Balıkesir Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SAVAŞTEPE Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() Telefon Numarası: 2665521074 Faks Numarası: 2665521074 E-mail Adresi: 657468@meb ![]() ![]() yirmiucnisan_ioo@yahoo ![]() Web Adresi: BALIKESİR - SAVAŞTEPE - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|