|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, kangal, karacalar, mustafa, okulu, savaştepe |
![]() |
Karacalar Mustafa Kangal İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karacalar Mustafa Kangal İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Savaştepe'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karacalar Mustafa Kangal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Karacalar Mustafa Kangal İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Karacalar Mustafa Kangal İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ BİLGİLERİ KURUM KODU 649285 KURUM ADI BALIKESİR/SAVAŞTEPE Karacalar Mustafa Kangal İlköğretim Okulu OKUL MÜDÜRÜ Saffet YİĞİT MÜDÜR YARDIMCISI Nihat GÜRGEN DERSLİK SAYISI 14 ŞUBE SAYISI 14 ÖĞRENCİ SAYISI 247 ÖĞRETMEN SAYISI 17 HİZMETLİ SAYISI 1 ADRESİ Karacalar Köyü 10580 SAVAŞTEPE/BALIKESİR TELEFON NUMARASI (266) 561 83 63 FAX NUMARASI (266) 561 83 63 E-POSTA ADRESİ 649285@meb ![]() ![]() Karacalar Mustafa Kangal İlköğretim Okulu Balıkesir Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SAVAŞTEPE Adı: KARACALAR MUSTAFA KANGAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karacalar Köyü Savaştepe Balikesir Telefon Numarası: 2665618363 Faks Numarası: 2665618363 E-mail Adresi: 649285@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - SAVAŞTEPE - Karacalar Mustafa Kangal İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|