|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, mecıdıye, okulu, savaştepe |
![]() |
Mecıdıye İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mecıdıye İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Savaştepe'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mecıdıye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mecıdıye İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Mecıdıye İlköğretim Okulu Hakkında V İ Z Y O N 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() M İ S Y O N ![]() SINIFLARIMIZ ŞEHİT ONBAŞI BAYRAM KAYA İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG BİLGİLERİ Okulun Adı :Şehit Onbaşı Bayram Kaya İlköğretim Okulu Adresi :Mecidiye köyü/Savaştepe Telefon Numarası :0 266 564 75 75 Kat Sayısı :3 Isınma Şekli :Kalorifer Geçmişte Görev Yapan Okul Müdürleri: Mustafa NAZIM(1960-1961),Fazlı ÇİFTÇİ (1961-1969) ,Nazmi EKİNCİ (1969-1973),Adil EKİNLİ (1973-1975), Ali ÇAKIRER (1975-1978),Nursevin CİHAN (1978-1979),İlyas TETİK (1979-1980),Ersin KARAER (1980-1982) ,Ali KAYNAK (1982-1993) ,Ahmet KARAGÖZOĞLU (1993-1994) ,Nuh ERDİNÇ (1994-2004), Hüseyin ERDOĞAN(2004-2006) Taner BOYALI (2006-2008) HacıAhmet ALTUNTAŞ ((2008-2010) Okulumuzun Tarihçesi : Mecidiye İlköğretim Okulu’nda eğitim 1935 yılında köy odasında Karacalar Köyünden gelen Eğitmen tarafından başlatılmıştır ![]() ![]() Okulumuza ilk öğretmen yine okulumuz mezunu Muharrem KAYA 1951 yılında atanmıştır ![]() ![]() ![]() İlk okul binamız 1961 yılında yapılmıştır ![]() ![]() Okulumuz 1994-1995 yılında taşıma merkezi yapılarak Beyköy İlkokulu, bir yıl sonra Çamurlu İlkokulu taşınmaya başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okul Binamızın yıpranmış, sınıflarımızın küçük, havasız olması ve öğrencilerimizin rahatça oynayabileceği oyun alanlarının bulunmaması sebebiyle, yeni okul binası yapılması talebimiz kabul edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza İsadere, Minnetler, Minnetler Köyünün Koscağız ve Dübekalan Mahalleleri, Eğerci, Beyköy, Sarısüleymanlar Çamurlu Yayla ,Bozalan Hıdırcık Köylerinden 141 öğrenci taşımalı olarak gelmektedir ![]() Okulumuz 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı 5 kadrolu öğretmen,2 sözleşmeli öğretmen ve 2 ücretli öğretmen ile eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Personelimiz 1-İbrahim Etem YILMAZ Okul Müdürü 2-Faruk AYDOĞAN Müdür Yardımcısı 3- Sultan YILMAZ 1/A Sınıf Öğretmeni 4-Nihat YILDIRIM 2/A Sınıf Öğretmeni 3-Yaşar KÜDEŞÇİ 3/A Sınıf Öğretmeni 4-Abdulgaffur ATAK 4/A Sınıf Öğretmeni 5-Yusuf YAKUT 5/A Sınıf Öğretmeni 6- Gülsüm SAYAK KUBUR Türkçe Öğretmeni 4/B Sözleşmeli 7- Ayşe DENİZ İngilizce Öğretmeni 4/B Sözleşmeli 8- Yeliz YORULMAZ Fen Bilgisi Öğretmeni Ücretli 9 –Özgür ÖZTOPRA K Matematik Öğretmeni Görevlendirme 10- Meryem KARACA Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ücretli 11-Hasan ÖZ Yardımcı Hizmetler sınıfı Mecıdıye İlköğretim Okulu Balıkesir Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SAVAŞTEPE Adı: MECIDIYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MECİDİYE KÖYÜ SAVAŞTEPE/BALIKESİR Telefon Numarası: 2665647575 Faks Numarası: 2665647575 E-mail Adresi: xxxxxx@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - SAVAŞTEPE - Mecıdıye İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|