|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, okulu, savaştepe, yeşilhısar |
![]() |
Yeşilhısar İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilhısar İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Savaştepe'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilhısar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yeşilhısar İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Yeşilhısar İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi 1891 yılında şeyhülislâm tarafından görevlendirilen Hacı Muharrem Efendi eski caminin yanında ilk dershaneyi açmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Askerlik çağı gelenler medresede okuyorsa askere alınmadığı söylenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1928 yılında Yeşilhisar Köyüne Şahap Kocatopçu atanıyor ![]() ![]() 1934 yılında yine köy incelemesi ile plânlı bir okul yapılmasına başlanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni açılan ilkokulda ilk görev yapan öğretmen Hayati Bozkurt’tur ![]() ![]() ![]() ![]() Halen bu okulda eğitim öğretim sürdürülmektedir ![]() KAYNAK: Enver NAZLIYeşilhisar Köy Halkından) Yeşilhısar İlköğretim Okulu Balıkesir Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SAVAŞTEPE Adı: YEŞİLHISAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşilhisarköyü Savaştepe Balikesir Telefon Numarası: 2665626588 Faks Numarası: 2665626588 E-mail Adresi: yesilhisarilkogretim@mynet ![]() Web Adresi: BALIKESİR - SAVAŞTEPE - Yeşilhısar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|