|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, marmara, merkez, okulu |
![]() |
Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri Marmara Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri Marmara BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında -Marmara'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ ![]() ![]() Sizinle okulumuzu tanıyalım; 1996 yılında hizmete girmiş olan Marmara Merkez İlköğretim Okulu, iki kat derslikler ve bir kat da bodrum olmak üzere 340 m2 bina alanı ve 1100 m2 ön-arka bahçeden oluşmaktadır ![]() ![]() Okulun giriş kapısı hariç güney ve batı yönlerinde iki kapısı daha mevcut olup ısıtma sistemi olarak 2004 yılının ikinci döneminde kaloriferli (katı yakıtlı) sisteme geçilmiştir ![]() Ayrıca okulumuzda 1 Okul Öncesi Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni, 1 Türkçe Öğretmeni, 1 Matematik Öğretmeni, 1 Fen ve Teknoloji öğretmeni, 1 Sosyal Bilgiler Öğretmeni, 1 İngilizce Öğretmeni, 1 Beden Eğitimi Öğretmeni, 1 Müdür ve 1 Memur olmak üzere 14 personel vardır ![]() Merkez İlköğretim Okulu Balıkesir Marmara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MARMARA Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Okullar Mah ![]() Telefon Numarası: 2668855030 Faks Numarası: 2668855030 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MARMARA - Merkez İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|