|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, karesi, merkez, okulu |
![]() |
Balıkesir Karesi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıkesir Karesi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Balıkesir Karesi İlköğretim Okulu Resimleri - Balıkesir Karesi İlköğretim Okulu Hakkında BALIKESİR KARESİ İLKÖĞRETİM OKULU Balıkesir Lisesi orta birinci sınıflardan 10 şube yer darlığı sebebiyle 1968-1969 öğretim yılında Balıkesir Ticaret Lisesinde öğretim yapmıştır ![]() ![]() ![]() Ticaret Lisesinde öğretim yapan bu 10 sınıfın öğretim yılı sonunda bağımsız bir okul durumuna getirileceği Milli Eğitim Müdürü Recai Erayrıç tarafından Mehmet Babacan'a sözlü olarak bildirilmiş ve okul için bir isim tespiti yapılması istenmiştir ![]() Bunun üzerine isim tespiti çalışmalarına geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 6 yıl Ticaret Lisesinde öğretim yapmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orta Öğretim Genel Müdürlüğünün 1 Nisan 1977 tarihli yazısıyla içinde bulunduğumuz bina okulumuza tahsis edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN MİSYONU Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Türk Milli Eğitiminin Temel Esaslarına, Milli ve Ahlaki değerlere bağlı, İnsan Haklarına saygılı, çağdaş, demokratik, laik, kendine güveni olan, düşünen, araştıran ve üreten genç nesiller yetiştirmek ![]() Balıkesir Karesi İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: BALIKESİR KARESİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DUMLUPINAR MAHALLESİ KOCAOKUL SOK 10100 BALIKESİR Telefon Numarası: 2662411141 Faks Numarası: 2662414823 E-mail Adresi: 677821@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Balıkesir Karesi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|